Ο Σύλλογός μας

Ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών ΣΑΤΖΑ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2005 από την Δήμητρα Κοροκίδα (7o DAN στο Tae Kwon Do) η οποία είναι και προπονήτρια του συλλόγου.

Φιλοσοφία του συλλόγου είναι η σωστή εκμάθηση των πολεμικών τεχνών με απώτερο σκοπό την αγάπη του ασκούμενου για αυτές και περαιτέρω ενασχόλησή του ως τρόπος ζωής.

Οι πολεμικές τέχνες είναι μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης που βελτιώνει τη σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου.

Στο χώρο του συλλόγου διδάσκονται:

TAE KWON DO
HAPKIDO
TANG SOO DO
HAEDONG KUMDO

Η εξάσκηση στις παραπάνω πολεμικές τέχνες δίνει σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου τη δυνατότητα να γυμνάσουν όλο το σώμα βελτιώνοντας την ευλυγισία, την ευκινησία, την δύναμη, τη φυσική κατάσταση και να μάθουν παραδοσιακές τεχνικές αυτοάμυνας.

40

Ειδικά όσον αφορά τα μικρά παιδιά, ο σύλλογός μας επιδιώκει να τα στρέψει στον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Στους αθλητές δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε πρωταθλήματα με σκοπό κυρίως την προσωπική τους επιβράβευση μέσα από την αυτογνωσία και αυτοκριτική που προσφέρει η συμμετοχή και η κατάκτηση μεταλλίου σε κάποιο αγώνισμα.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών ΣΑΤΖΑ εξελίσσεται συνεχώς και έχει μια δυνατή παρουσία σε όλα τα αθλητικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα. Στόχος μας αλλά και υπόσχεση είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και ενέργεια!

 

Πρόγραμμα Συλλόγου    Μηνιαίο Πρόγραμμα Συλλόγου

satza_monofyllo_A5-2